1001 de nopti episodul 29 si 30 la timp subtitrat in romana

Clicksudd vă oferă 1001 de nopti episodul 29 si 30 la timp subtitrat in romana cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc 1001 de nopti episodul 29 si 30 la timp subtitrat in romana Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

1001 de nopti episodul 29 si 30 la timp subtitrat in romana

Vezi aici mai jos pe site emisiunea 1001 de nopti episodul 29 si 30 la timp subtitrat in romana HD.

Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

1001 de nopti episodul 29 si 30 la timp subtitrat in romana

Sursa I

Sursa II

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe , sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască 1001 de nopti episodul 29 si 30 la timp subtitrat in romana vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară.

Leave a Reply