DESTINE RATACITE EPISODUL 904 DIN 5 MARTIE 2022

Clicksudd vă oferă DESTINE RATACITE EPISODUL 904 DIN 5 MARTIE 2022 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc DESTINE RATACITE EPISODUL 904 DIN 5 MARTIE 2022 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

DESTINE RATACITE EPISODUL 904 DIN 5 MARTIE 2022

Vezi aici mai jos pe site emisiunea DESTINE RATACITE EPISODUL 904 DIN 5 MARTIE 2022 HD.

Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

DESTINE RATACITE EPISODUL 904 DIN 5 MARTIE 2022

Sursa I

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe , sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască DESTINE RATACITE EPISODUL 904 DIN 5 MARTIE 2022 vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară.

Leave a Reply